Dzimšanas dienu svinības, korporatīvie pasākumi, kāzu svinības un gadadienas, bērnu ballītes un citi notikumi noteikti ir tik īpaši un nozīmīgi, lai izvēlētos Maestro Design telpas un restorānu ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanai un pasākuma apkalpošanai.
Mūsu rīcībā ir viss nepieciešamais inventārs, aprīkojums un profesionāla komanda, lai apkalpotu Jūsu svētkus gan Maestro Design viesnīcas telpās, gan izbraukumos Jūsu izvēlētā vietā un laikā.
Jūsu rīcībā ir Maestro Design abas restorāna zāles, terase un viesnīcas numuri.
Īpaši privātam, citu viesu netraucētam un intīmam pasākumam, piedāvājam visas viesnīcas iznomāšanu ar tajā esošajiem 11 numuriem, restorāna zāli un banketu zāli.
Telpās iespējams rīkot:
Lai uzzinātu vairāk par pasākumu rīkošanas iespējam un telpu pieejamību, lūdzam zvanīt +371 28 661 001 vai rakstīt uz e-pastu: info@maestrodesignhotel.lv
(Siers, kūpināta gala, svaigi dārzeņi, sviests, rieksti, ievārījums, maize un kruasāni), [1,2,4]
[1,2,4]
[4]
[2,4]
[2]
[2]
[1,2]
[1,2]
[1]
(mājas vistu ola, bekons, grilēta desa, kartupeļu rosti, ķiršu tomāti, pupiņas tomātu mērcē un sēnes)
[1]
[1]
[1,2]
[2]
[2,4]
[1,2,4]
[2]
[2]
[1,2]
[1,2]
[1,2]
[2]
[2,4]
[2]
[2]
[2]
[1,2,4]
(par piedāvājumu jautājiet viesmīlim)[2,4]
Čorizo, krējums, zaļumi, grauzdiņš [2]
[1,2,4]
Avokado, grauzdiņš [2,4]
Kartupeļu pavē, ķiploku aioli, paipalu ola, zaļumi [1,2]
Ciabata, čili eļļa [4,9]
Ķiploku sviests, grauzdēta, pašcepta maize [2,4]
Tīģergarneles, mango, avokado, ķirštomāti, prosciutto, dažādu lapu salāti, citrona vinegreta mērce [8]
Haricot pupiņas, auna zirņi, artišoki, olīvu-anšovu tapenāde, pesto, sarkanais sīpols [2]
Cēzara mērce, romiešu lapu sālāti, parmigiano siers, grauzdiņi, prosciutto čipsis [1,5]
Cēzara mērce, romiešu lapu sālāti, parmigiano siers, grauzdiņi, prosciutto čipsis [1,5,8]
Kartupelis, romiešu lapu salāti, šalots, tomātu-anšovu tapenāde, cepti kaperi, ķiršu tomāti [9]
[1,2,4]
Štovētu kāpostu biezenis, zilā siera mērce, kartupeļu gratēns [2]
Kartupeļu-sēņu biezenis, sarkanvīna mērce, karamelizēti burkāni [2]
Sarkanvīnā sautēts sarkanais kāposts, pastinaka biezenis, sarkanvīna mērce [2]
Ceptas sēnes, kartupeļu biezenis, vīna mērce, sparģeļi [2]
Kartupeļu biezenis, grilēta paprika, čorizo, fetas siers [2]
Panko rīvmaize, oregano, pētersīļi, parmezāna siers, tomāti, sarkanais sīpols, lapu salāti, citrona vinegrets [2,4]
Grilēti romiešu lapu salāti sojas-medus glazūrā, grauzdētas mandeles, ķirbju biezenis [2,9,10]
Melnie rīsi, jūraszāles ar sezamu, vasabi, sojas pupiņu biezenis, Āzijas mērce [6,9,10]
Olīvu-cepto sīpolu biezenis, fenheļa salāti, tomātu-anšovu tapenāde, kartupeļu čipsi [9]
[2,4,8]
[2,4,7]
[2]
[2]
[3]
Zivs fileja, saldais krējums, dārzeņi [2,4]
Melnā tīģergarnele, tīģergarnele, patagonijas kalmārs, mini astoņkājis, jūras ķemmīte, zivs fileja, tomātu-sakņaugu biezenis, pētersīļi [2,8]
Trifeļu eļļa, grauzdēti rieksti, parmezāna siers [2,7]
Gorganzolas siers, cepti cigoriņi, parmezāna siers [2,4]
Zemesriekstu mērce, rīsu nūdeles [1,7]
Selerijas biezenis, ceptu sīpolu salsa [3,4,10]
Šokolāde, krēmsiers [1,2,4,7]
[1,2,4]
[1,2,4]
[1,2,4]
[1,2,4,10]
[2]
[1,4]
[1,2,4,9]
[2,4,6]
1,2]
[1,2,4]
Piparmētra, laims, Sprite
[2]
(svaigais siers, laša fileja, saulē kaltēti tomāti, maizes grauzdiņš)
(svaigais siers, laša fileja, kartupeļu pankūka, šalotes sīpols)
(siļķe, svaigs gurķis, svaigais siers, šalotes sīpols)
(svaigais siers, ķilava, paipalas ola, šalotes sīpols)
(tīģergarneles, panko, kimchi majonēze)
(laša fileja, anšovi, saulē kaltēti tomāti, salvija)
(tunča fileja, čili majonēze, sojas mērce, laims, harikot pupiņas)
(svaigais siers, c/g karbonāde, pipargurķis, graudu sinepes, maizes grauzdiņš)
(pīles krūtiņa, svaigais siers, apelsīns)
(cāļu fileja, teriyaki, sezama sēklas)
(romiešu lapu salāti, cāļa krūtiņa, anšovu mērce, parmezāna siers, maizes grauzdiņš)
(liellopa fileja, graudu sinepes, parmigiano siers, kaperi, svaigais siers)
(krekeris, camembert siers, ābolu čatnijs)
(camembert siers, ābolu čatnijs, panko)
(olas, sinepes, majonēze, siļķe)
(olas, sinepes, majonēze, ķilavas)
(olas, sinepes, majonēze, kokteiļgarneles)
(olas, sinepes, majonēze, foreļu ikri)
(olas, kokteiļgarneles, svaigais siers, laims, lociņi)
(laša fileja, paipalu ola, svaigais siers, šalotes sīpoli)
(laša fileja, paipalu ola, svaigais siers, foreļu ikri)
(siļķes fileja, svaigais siers, bietes, maizes grauzdiņš)
(ķilavas fileja, dilles, svaigais siers, maizes grauzdiņš, paipalu ola)
(cūkgaļas karbonāde, olīvu tapenāde, olīvas, svaigais siers, maizes grauzdiņš)
(bekons, biezpiena krēms, cepti sīpolu, maizes grauzdiņš)
(cāļu aknu, sarkanvīna pastēte, svaigas ogas, maizes grauzdiņš)
(kviešu miltu groziņš, siera salāti, tomātu želeja)
(cūkgaļas šķiņķa buljons, sakņaugi, kaperi, kornišoni, mārrutku krēms, graudu sinepes)
(cāļa gaļas buljons, sakņaugi, kaperi, citronzāle, graudu sinepju krēms)
(liellopa šķiņķa buljons, sakņaugi, kornišoni, mārrutku krēms, graudu sinepes, grauzdēti ķiploki)
(sarkano zivju fileju buljons, sakņaugi, kaperi, diļļu krēms, foreļu ikri)
Autortiesības aizsargātas | Maestro Design Hotel